Dakgoot renoveren handleiding

Wanneer u bij ons bestelt, gaan wij voor u aan het werk om het pakket te vullen met de materialen en lijmen die u nodig heeft.
Vervolgens krijgt u het pakket op de gewenste locatie gestuurd en kunt u aan de slag. Met de bijhorende eenvoudige handleiding, renoveert gemakkelijk de dakgoot. Het mooiste aan dit product is, is dat er geen ( kwetsbaren ) naden zijn waardoor de kans van slagen zo goed als 100% is!

Mocht u er als nog niet uit komen, dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via de klantenservice.

Dakbedekking

Dakgoot renovatie

Zelf dakgoot renoveren

Wij verhelpen uw probleem graag door bij u thuis te komen en voor u met de ladder het dak te bezoeken om de goot en/of de afvoer te herstellen. We doen niets liever, het is ons vak, maar…. u kunt het ook zelf doen. Lees meer

Zelfklevende EPDM
Wanneer u kiest voor EPDM, weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardige bedekking krijgt. EPDM is namelijk een zeer duurzaam materiaal, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Bovendien is EPDM ook bestand tegen UV-straling, ozon en extreme temperaturen. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor toepassing op daken.

Zelf dakgoot renoveren

Dakgoten lopen over het algemeen rond de rand van het dak en voeren regenwater naar beneden af in een goot of oprit. Het is belangrijk om ze schoon te houden, want anders kan er water onder het dak terechtkomen waardoor er schade ontstaat aan de constructie of isolationeermaterialen.

Bovendien kan er algengroei optreden in een dakgoot die niet goed wordt onderhouden, waardoor het uiterlijk van je huis verslechterd.Je kunt ervoor kiezen om de dakgoten zelf schoon te maken of door professionals laten doen. In beide gevallen is het belangrijk om de juiste materialen en tools te gebruiken, zodat alles goed wordt schoongemaakt en er geen waterschade ontstaat.

Kies de juiste materialen

Voordat u begint met dakgotenrenovatie, moet u eerst bepalen wat voor soort materiaal u nodig heeft. Als uw huis nieuwer is of als de dakgoten recentelijk zijn vervangen, kunt u waarschijnlijk wegkomen met eenvoudige reparaties zoals het opnieuw vastzetten van losse onderdelen. Als uw dakgoten echter ouder zijn of al erg beschadigd, kan het nodig zijn om ze volledig te vervangen. In dat geval moet u ervoor kiezen welk soort materiaal u wilt: plastic, aluminium of ijzer?