EPDM dakbedekking leggen handleiding

Wanneer u bij ons bestelt, gaan wij voor u aan het werk om het EPDM totaalpakket te vullen met de materialen en lijmen die u nodig heeft.
Vervolgens krijgt u het pakket op de gewenste locatie gestuurd en kunt u aan de slag. Met de bijhorende eenvoudige handleiding legt u eenvoudig het dak weer dicht. Het mooiste aan dit product is, is dat er geen ( kwetsbaren ) naden zijn waardoor de kans van slagen zo goed als 100% is!

Mocht u er toch niet uit komen, dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken.

Instructievideo's

Dakbedekking

Dakgoot renovatie

Zelf dakbedekking leggen

Wij verhelpen uw probleem graag door bij u thuis te komen en voor u met de ladder het dak te bezoeken om de goot en/of de afvoer te herstellen. We doen niets liever, het is ons vak, maar…. u kunt het ook zelf doen.

Geloof ons, het is eenvoudiger dan u denkt. Wij vertellen u graag hoe dit werkt. Het enige wat na een goede uitleg nog nodig is bij ons producten van EPDM kopen. En als u eenmaal zelf uw dak en/of dakgoot heeft hersteld, was dat niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor uw zelfvertrouwen. Het heeft ook een nadeel. Hoogstwaarschijnlijk gaan alle buren aan u vragen hen te helpen met dak-, of dakgootreparatie.

EPDM dakbedekking

EPDM (Ethyleen Propyleen Dieene Monomeer) is een elastisch rubber dat veel gebruikt wordt als dakbedekkingsmateriaal. Het materiaal is lichtgewicht, flexibel en duurzaam, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel bedrijven als particulieren die hun daken willen beschermen.

 

Bij EPDM-centrum.nl vindt u alles wat u nodig heeft om zelf uw EPDM-dak te leggen of laten aanleggen. Of u nu op zoek bent naar een EPDM-dakgoot, -randafdichting of complete dakbedekking: wij hebben het materiaal en de kennis in huis om uw project tot een succes te maken!

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw EPDM-dak aan te leggen, is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Gelukkig hoef u daarvoor niet verder te zoeken, want op onze website vind u uitgebreide instructies die stap voor stap laten zien hoe u uw perfecte EPDM-dak kan aanleggen!

Kies de juiste materialen

Voordat u begint met het aanleggen van uw EPDM-dak, is het belangrijk dat u de juiste materialen in huis haalt. Bij ons vind u alles wat u nodig hebt voor een succesvol project, dus neem rustig even de tijd om alle producten te bekijken en te beslissen welke u gaat gebruiken.

Wanneer u alle benodigdheden hebt, is het tijd om aan de slag te gaan!

Volg onze instructies stap voor stap en leg in no-time uw eigen EPDM-dak. Heeft u toch liever dat iemand anders het werk voor u doet? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.