EPDM Dakbedekking pakket

Direct samenstellen in 3 stappen

Precies alles wat u nodig heeft voor uw klus + eenvoudige handleiding.

Meet uw dak op en kijk hoeveel HWA's u nodig heeft (met bijhorende afmetingen).
Stel het pakket samen.
Ontvang en ga aan de slag!

Vragen? Wij zijn te bereiken op 085 1304716, via onze chat (rechtsonder) of Whatsapp of mail naar info@epdm-centrum.nl.

Wij leveren ook isolatie, dit kunt u los bij ons bestellen.

Wij leveren ook randafwerking, dit kunt u los bij ons bestellen.
(Advies nodig? U weet ons te vinden..)

Stap 1. Afmetingen dak

Stap 2. HWA toevoegen

Stap 3. Lijm & kit

Wij verhelpen dakproblemen graag door het werk voor u uit te voeren en voor u met de ladder het dak te bezoeken om de goot en/of de afvoer te herstellen. We doen niets liever, het is ons vak, maar…. met onze producten is het eenvoudig zelf te doen. Lees meer

Wij hebben alles perfect geprepareerd voor u. Bij het pakket krijgt u een handleiding meegeleverd. Verder hebben wij een aparte pagina op de website voor alle instructies zodat u die ook online direct kan bekijken. Mocht het toch nog niet duidelijk zijn dan kunt u ons altijd bereiken via de bekende wegen.

Handleiding pagina EPDM dakbedekking

Handleiding pagina EPDM dakgoot renovatie

Handleiding pagina reparatieset

Niet duidelijk? U weet ons te bereiken!

Wij hebben per pakket voor u gekeken wat er nodig is om uw project te realiseren. Op deze pagina kunt u door de verschillende stappen lopen en ziet u wat wij aanraden aan benodigdheden. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken via de bekende wegen.

  • Eenvoudig te verwerken
  • Duurzaam
  • Hoge kwaliteit

Bitumen of EPDM dakbedekking?

In het EPDM dakbedekking totaalpakket is alles inbegrepen om EPDM op uw dak aan te brengen en tot een waterdicht systeem te maken. Van het EPDM, de benodigde lijm, de hemelwaterafvoer tot aan de aandrukroller. Isolatie en randafwerking dient apart aan uw winkelwagen toegevoegd te worden.

EPDM dakbedekking pakket
( 3 beoordelingen )
Vragen of opmerkingen?

Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Garantie

Alle Hertalan EPDM producten uit deze shop hebben standaard 10 jaar garantie. Deze garantie kan worden gegeven omdat de producten zeer hoge kwaliteitstesten hebben doorstaan. EPDM van Hertalan heeft een levensduur van 50 jaar. Kortom, bij een correcte montage wordt met Hertalan EPDM voor een zeer lange tijd lekkage voorkomen.

Leverancier

Hertalan is een toonaangevende leverancier van Europese dakbedekking. De producten van Hertalan zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van duurzame materialen. Hertalan biedt een uitgebreide garantie op hun producten tegen een scherpe prijs.

Europese EPDM

Europese EPDM is gemaakt van hoogwaardiger materiaal dan Amerikaanse EPDM en is daardoor duurzamer en beter bestand tegen extreme weersomstandigheden. Europese EPDM is ook makkelijker te verwerken, waardoor er minder kans is op lekkages.

Doe-het-zelver?

Bent u een doe-het-zelver en wilt u advies over het kiezen van de juiste materialen voor uw klus. Wij denken graag met u mee. Mocht u aan de slag gaan dan kunt u altijd onze eenvoudige handleiding raadplegen.Lees meer

Dakbedekking pakket
EPDM pakket op maat voor uw klus

Een EPDM totaalpakket is een uitstekende keuze voor het bedekken van een dak of het renoveren van een dakgoot. Het pakket bevat alle benodigdheden voor uw klus, inclusief eenvoudige instructieboekje en video's.

  • EPDM totaalpakket op maat voor uw klus.
  • Bespaar veel tijd met onze calculator.
  • Niet iedere keer uitzoeken welke benodigdheden u moet hebben.
  • Veel ondernemers maken gebruik van onze pakketten en zijn zeer tevreden.
Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij altijd bereikbaar.