EPDM Gevelafdichting

U moet uw dak (en uw gevel en uw dakgoot) repareren als de zon schijnt.

EPDM gevelafdichting betekent waterdichte aansluitingen, een fluitje van een cent. Alle nieuwbouw gebouwen in Nederland moeten al vanaf 1 januari 2021 voldoen aan de BENG-eisen van de Europese Unie. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. B E N G staat voor “Bijna  Energie Neutraal Gebouw”. In de praktijk komt het er op neer dat er in de nieuwbouw luchtdicht moet worden gebouwd. 

Luchtdicht bouwen is goed voor uw portemonnaie, maar dat niet alleen, het is verplicht. Het is dus van het grootste belang om te voldoen aan de BENG eisen. En om luchtdicht te bouwen, moeten we kijken naar de gebouwschil. Dat is de omhulling van het te verwarmen gebied van een gebouw, van een woning. Meer precies, deuren, kozijnen, vloeren, daken, gevels.

In de gebouwschil zit het geheim van luchtdicht bouwen. De aansluitingen tussen de bepalende elementen in de gebouwschil bepalen de luchtdichtheid van een (uw) gebouw.

Nu even wetgeving, gebouwschillen en BENG wetgeving aan de kant. EPDM-centrum levert je alle producten die nodig zijn voor het voldoen aan alle beschreven normen. En het is simpel. Goed uitgelegd, gebruiksvriendelijk, er kan eigenlijk niks misgaan .                    

EPDM-centrum levert de producten die:

  1. Eenvoudig toepasbaar zijn. 2. Op maat leverbaar zijn. 3. Ook te gebruiken zijn bij ingewikkelder constructies.

Producten die wij kunnen leveren:

Hertalan EPDM stroken, waarmee u uw bouwproject volledig luchtdicht en UV bestendig maakt.

Hertalan EPDM Membranen, waarmee grote oppervlakten in één keer kunnen worden afgedicht.

Hertalan EPDM Easy Cover, voor een veilige verwerking waarbij geen open vuur nodig is.

Dakgoot renovatie pakket

EPDM Dakgoot pakket

Een EPDM dakgoot pakket is een uitstekende keuze voor het renoveren van een dakgoot. Het pakket bevat alle benodigdheden voor een renovatie van hoge kwaliteit, inclusief eenvoudige instructies. Gebruik onze calculator om het pakket samen te stellen. Vragen of ondersteuning? U weet ons te vinden.

  • EPDM totaalpakket op maat voor uw klus.
  • Bespaar veel tijd met onze calculator.
  • Niet iedere keer uitzoeken welke benodigdheden u moet hebben.
  • Veel ondernemers maken gebruik van onze pakketten en zijn zeer tevreden.
Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij altijd bereikbaar.