Hertalan Easy Cover membraanEPDM op maat1,2mm dik
( 1 beoordelingen )

Vragen of opmerkingen?

Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Garantie

Alle Hertalan EPDM producten uit deze shop hebben standaard 20 jaar garantie. Deze garantie kan worden gegeven omdat de producten zeer hoge kwaliteitstesten hebben doorstaan. EPDM van Hertalan heeft een levensduur van 50 jaar. Kortom, bij een correcte montage wordt met Hertalan EPDM voor een zeer lange tijd lekkage voorkomen.

Leverancier

Hertalan is een toonaangevende leverancier van Europese dakbedekking. De producten van Hertalan zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van duurzame materialen. Hertalan biedt een uitgebreide garantie op hun producten tegen een scherpe prijs. Wij leveren de Easy Cover membraan op maat.

EPDM op maat

EPDM-dakbedekking op maat is een zeer duurzame oplossing voor dakbedekking. Geen overbodige materialen, maar precies op maat geleverd. Het is gemaakt van een synthetische rubbersoort die zeer elastisch is en die tevens zeer hitte- en koubestendig is. Lees meer

Europese EPDM

Europese EPDM is gemaakt van hoogwaardiger materiaal dan Amerikaanse EPDM en is daardoor duurzamer en beter bestand tegen extreme weersomstandigheden. Europese EPDM is ook makkelijker te verwerken, waardoor er minder kans is op lekkages. Lees meer

Dakbedekking pakket

EPDM dakbedekking pakket

Een EPDM totaalpakket is een uitstekende keuze voor het bedekken van een dak. Het pakket bevat alle benodigdheden voor een succesvolle dakbedekking, inclusief een EPDM-membraan, lijm, lijmrollers en een afdichtingstrip. Het EPDM-membraan is ontworpen om een ​​perfecte barrière te vormen tussen het dak en de buitenlucht, waardoor uw dak beschermd is tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en ijs.

  • EPDM totaalpakket op maat voor uw klus.
  • Bespaar veel tijd met onze calculator.
  • Niet iedere keer uitzoeken welke benodigdheden u moet hebben.
  • Veel ondernemers maken gebruik van onze pakketten en zijn zeer tevreden.
Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij altijd bereikbaar.