90mm | 400mm lang HWA rond
( 0 beoordelingen )
Vragen of opmerkingen?

Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Garantie

Alle Hertalan EPDM producten uit deze shop hebben standaard 10 jaar garantie. Deze garantie kan worden gegeven omdat de producten zeer hoge kwaliteitstesten hebben doorstaan. EPDM van Hertalan heeft een levensduur van 50 jaar. Kortom, bij een correcte montage wordt met Hertalan EPDM voor een zeer lange tijd lekkage voorkomen.

Leverancier

Hertalan is een toonaangevende leverancier van Europese dakbedekking. De producten van Hertalan zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van duurzame materialen. Hertalan biedt een uitgebreide garantie op hun producten tegen een scherpe prijs.

Europese EPDM

Europese EPDM is gemaakt van hoogwaardiger materiaal dan Amerikaanse EPDM en is daardoor duurzamer en beter bestand tegen extreme weersomstandigheden. Europese EPDM is ook makkelijker te verwerken, waardoor er minder kans is op lekkages.

Doe-het-zelver?

Bent u een doe-het-zelver en wilt u advies over het kiezen van de juiste materialen voor uw klus. Wij denken graag met u mee. Mocht u aan de slag gaan dan kunt u altijd onze eenvoudige handleiding raadplegen.Lees meer

Dakbedekking pakket
EPDM pakket op maat voor uw klus

Een EPDM totaalpakket is een uitstekende keuze voor het bedekken van een dak of het renoveren van een dakgoot. Het pakket bevat alle benodigdheden voor uw klus, inclusief eenvoudige instructieboekje en video's.

  • EPDM totaalpakket op maat voor uw klus.
  • Bespaar veel tijd met onze calculator.
  • Niet iedere keer uitzoeken welke benodigdheden u moet hebben.
  • Veel ondernemers maken gebruik van onze pakketten en zijn zeer tevreden.
Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij altijd bereikbaar.